Een goede klantenservice en Sales Support is een essentieel onderdeel van succesvolle bedrijfsvoering

Klantenservice & sales support

Heb je een webwinkel of verkoop je een product of dienst telefonisch? Wij geloven dat goed klantcontact zorgt voor meer tevreden klanten en meer omzet. Professioneel en servicegericht klantcontact is echt een vak, wat wij graag voor u uitvoeren.

Klantenservice en Sales Support via telefoon, chat, email en social media

 

Vragen, klachten of het doorgeven van bestellingen, klanten willen graag contact met je bedrijf opnemen. Tegenwoordig vindt dit contact niet altijd via telefonie plaats, klanten kiezen graag zelf een communicatie kanaal Het is daarom essentieel om via meerdere kanalen bereikbaar te zijn voor uw klanten. Wij verzorgen deze communicatie kanalen. Zo kunnen je klanten snel contact opnemen. Bij een klantenservice project functioneren wij als een complete klantenservice van je onderneming. Naast het antwoord geven op vragen, het versturen van emails en het aanbieden van offertes wordt er ook advies gegeven over je product of dienst.

Jaar ervaring

Tevreden klanten

Lopende projecten

Bakken koffie

Uitbesteden in de stijl van je eigen bedrijf

Klanten worden te woord gestaan wanneer jij dat wilt en minstens zo belangrijk: op een wijze die past bij je organisatie. Ieder bedrijf is uniek en heeft zijn eigen entiteit.
Gerichte aftersales, contacten onderhouden  en het in kaart brengen van problemen of klachten behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Onze klantenservice diensten

Om je een idee te geven van de KlantenService en Sales Support diensten die ik jou kan bieden, heb ik deze hieronder voor je opgesomd. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op.

  • Klantvragen beantwoorden
  • Offertes maken en redigeren
  • Klant contacten onderhouden
  • (Bedankt) kaarten versturen
  • Managen van je agenda
  • Beheren en actualiseren van uw contacten
  • Optimale bereikbaarheid van je bedrijf

Laten we snel kennis maken. op werkdagen ontvang je binnen 3 uur een reactie..