Service

Klantenservice & Sales

Wij geloven dat goed klantcontact zorgt voor meer tevreden klanten en meer omzet. Professioneel en servicegericht klantcontact is echt een vak, wat wij graag voor je uitvoeren.

Administratief

Heb je een waslijst aan taken, maar kom je niet toe aan datgene waar jij goed in bent en blij van wordt? Besteed de admnistratie uit. Dit geeft je overzicht, rust en vooral tijd.

SEO

Wil je meer bezoekers op je website en meer verkopen? Kortom: wil je groeien met je bedrijf?  Dan is het de hoogste tijd om te starten met SEO om hoger in Google te komen.

Online, marketing & social

Wil je groeien met je bedrijf? Ja? Mooi! Dan is het de hoogste tijd om te starten met (online) marketing en social media.

Webshop beheer

Wij helpen je met het afhandelen van orders, het bevestigen van orders, beantwoorden van klantvragen en indien gewenst contacten met leveranciers

WordPress ondersteuning

Hulp nodig bij het onderhouden van een WordPress website? Heb je WordPress ondersteuning nodig? Wij helpen je graag.

reacties van klanten

“Binnen twee dagen was Sander in staat te starten met de wekzaamheden voor mijn webshop in kinderkleding. Hij werkt nauwkeurig, snel volgens afspraak en houd mij goed op de hoogte.”

Linda

“Emails worden vriendelijk en correct afgehandeld. Ook heeft hij mappen aangemaakt wat zorgt voor structuur in mijn email. Ben er erg blij mee dat ik niet meer zelf hoef uit te voeren.”

André de Groot

“’Ik waardeer het heel erg dat Sander met mij meedenkt. Ik wilde graag meerdere social media berichten plaatsen per dag, maar op aanraden zijn we eerst gestart om meer volgers te krijgen. Ik heb nu een veel groter bereik.”

Rick van Deursen

“Mijn website werd niet veel bezocht, Sander heeft ervoor zorgt dat er meer bezoekers om mijn website kwamen. Ik krijg nu meer aanvragen en de omzet is gestegen.”

Monica Visser

vragen over onze diensten of niet gevonden wat je zocht? op werkdagen binnen 3 uur een reactie..