de wijze waarop jij de website beheert, heeft invloed op het succes van je webwinkel

Webshop beheer

Een webwinkel is nooit helemaal af: wij nemen je webshop beheer graag van je over. Denk hierbij aan het toevoegen van foto’s en omschrijvingen van nieuwe producten. Het verbeteren van bestaande product informatie en het afhandelen van bestellingen.

Welke activiteiten vallen onder webwinkel beheer?

Wie succesvol een webwinkel wilt starten of meer succes wilt boeken met een bestaande webshop, bekijk dan onderstaand onze webwinkel beheer activiteiten: 

1. Algemeen beheer webwinkel.
2. Statistieken beheren
3. Webwinkel optimaliseren met SEO
4. Maken van nieuwe teksten (content) op je website.
 

Jaar ervaring

Tevreden klanten

Lopende projecten

Bakken koffie

1. Algemeen beheer webwinkel

Wat wordt hiermee bedoeld? Je kan hierbij denken aan het afhandelen van nieuwe bestellingen en producten toevoegen in je webwinkel. Ook kan je denken aan het verbeteren van bestaande product pagina’s en bijhouden van de voorraad. Ook bekijken wij, indien gewenst, nieuwe producten van leveranciers welke mogelijk interessant kunnen zijn voor je webshop. Het up-to-date houden van bestaande productinformatie en de voorraad bijwerken horen hier ook bij. Wij helpen je graag met het beheer, neem contact met ons op voor de mogelijkheden

2. Statistieken beheren van je webshop

Welke bezoekers krijg je op je website? Waar zoeken ze naar en waar komen ze vandaan? Via de gratis tools zoals Google Analytics houd je de statistieken van de webshop bij en kan je statistieken beheren. Belangrijke informatie zoals informatie over zoekwoorden, de laadtijd van je webwinkel en hoelang blijven bezoekers op je website kunnen hier bekeken worden. Erg waardevolle informatie dus! Wij brengen de belangrijkste factoren voor je in kaart en geven advies over welke onderdelen meer aandacht benodigd hebben. Vervolgens kan je zelf bepalen of dit aangepast moet worden of niet.

3. Webwinkel optimaliseren met SEO

Zoekmachine optimalisatie: door gebruik van SEO zal je webshop beter gevonden worden in Google. Wij adviseren op het gebied van teksten, headers, metatitel- en beschrijving. Geef ons aan op welke zoekwoorden je in Google gevonden wilt worden en wij gaan er voor zorgen dat je hoger in Google komt. Ook bekijken wij of er verbeteringen te realiseren zijn op je bestaande content, in sommige gevallen kan je met zeer kleine aanpassingen zorgen dat je webwinkel snel stijgt in Google!

4. Maken van nieuwe teksten (content) voor jouw webshop

Het creëren van nieuwe content op je webwinkel is ontzettend belangrijk en heeft invloed op de vindbaarheid in Google. Bezoekers van een webshop zijn op zoek naar vertrouwen, vertrouwen krijg je door nuttige teksten op je website te plaatsen. Maar welke informatie zoeken ze dan? Een bezoeker op je website zoekt antwoorden op zijn of haar vragen, VirtualAssistant4You laat zien dat het maken van goede nieuwe teksten en het beheer hiervan resultaat oplevert: meer bezoekers, meer terugkerende bezoekers en hogere resultaten in Google!

Laten we snel kennis maken. op werkdagen ontvang je binnen 3 uur een reactie..